петък, 13 април 2012 г.
Торта с шоко мус
Необходими продукти:
* за блата:
5 яйца
1 ч.ч. брашно
1 ч.ч. захар
* за белия крем
1 коф. заквасема сметана
3 с.л. пудра захар
нарязани сушени плодове
* за шоко муса
60 гр. натурален шоколад
20 гр. масло
1 жълтък
200 мл. сметана
Начин на приготвяне:
Блат: Разбийте яйцата със захарта до побеляване, добавете брашното. Печете на 180 градуса.
Бял крем: Смесете всички съставки.
Шоко мус: На водна баня разтопете шоколада с маслото и жалтъка. След като сместа се охлади добавете и разбитата на сняг сметана.
Абонамент за:
Коментари за публикацията
(
Atom
)
Изглежда много вкусно тази тортичка! А сладките отгоре (ако са тези, за които си мисля) са прелест!
ОтговорИзтриване